Zonnepanelen en installateurs: Vind lokale installateur > Lansbergen Installaties

Lansbergen Installaties

Lansbergen Installaties - solar panel installer in 's-Gravenzande
Hoflaan 51
2691 AN, 's-Gravenzande


Werkervaring


Klantervaring
0 0

Werkgebied

Vrijblijvende offerte

Of bel ons: 020 30 80 186

Ik ga akkoord met de alg. voorwaarden en privacy

Bedrijfsinformatie

Een ervaren installateur met hart voor de zaak Hallo, Ik ben Roy en als installateur ben ik nu al 4 jaar actief. Eerst bedreven in het plaatsen van panelen en inmiddels door mijzelf te blijven ontwikkelen nu ook inzetbaar voor uw gehele installatie denkend aan alle randzaken als naast het installeren van panelen de uitbreiding van een laadpaal en het aanpassen van groepenkast(en). Ik werk enkel met A-merken die hun productgarantie en kwaliteit kunnen aantonen.

Diensten

Lansbergen installaties werkt met gecertificeerde monteurs en installateurs voor het montage- en installatiewerk. Dat houdt in dat zij volledig vakbekwaam zijn en het zonnepanelen Lansbergen installatie team conform NEN7250, NEN1010 en NEN-EN-IEC 62446-1 voor u monteren.Wij richten ons op een lokale en persoonlijke aanpak. Duurzaam ondernemen is voor ons eerlijk ondernemen. Wij willen dat u goed geïnformeerd bent zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Garantie

De volgende garanties zijn van toepassing op de installatie: Complete garantie van 24 maanden op de gehele installatie inclusief arbeid.

Merken zonnepanelen

Phono Solar Denim

Omvormers

Geen omvormers opgegeven

Keurmerken

InstallQ

Voorbeeld van installaties

Voorbeeld installaties van Lansbergen Installaties uit 's-GravenzandeVoorbeeld installaties van Lansbergen Installaties uit 's-Gravenzande

Klantervaringen over Lansbergen Installaties (0 / 5)

(Gebaseerd op 0 reviews)

Wacht op eerste feedback