... Vergelijk & bespaar

Zonnepanelen op je eigen dak?
Voer je adres in en kom er achter!
Home  >  Compare my solar  >  Over ons

Over ons

CompareMySolar

CompareMySolar heeft als doel om de zonne-energiemarkt toegankelijker en simpeler te maken door heel duidelijk de potentie van je eigen dak te laten zien. Vervolgens vergelijken we de prijs van zonnepanelen van lokale instalalteurs. We geven daarbij o.a. informatie over de ervaring van de installateur, garanties, certificaten en kwaliteitsnormen. Online, op je scherm in drie minuten.

De service die wij bieden is gratis en onbepert te gebruiken voor iedereen met een dak. 

CompareMySolar is in November 2010 gelanceerd in Nederland, België en Engeland. Op dit moment werken we samen met zo’n 160 installateurs, dit aantal groeit nu snel.

 

Missie: Compleet gratis en openbaar zonnepanelen vergelijken

CompareMySolar biedt een openbare, transparante en gratis vergelijking voor zonnepanelen. Het gebruik van CompareMySolar is onbepert en gratis, ook het optioneel aanvragen van één tot drie offertes is gratis en geheel vrijblijvend.

CompareMySolar verdient geld door een goed geïnformeerde klant met een geschikt dak bij de juiste (lokale) installateur aan te brengen. De klant heeft al een goed idee van de kosten en opbrengsten, heeft al kunnen kijken naar het profiel van de installateur en kiest bewust voor een detailofferte van deze installateur en maximaal twee anderen. Dit bespaart de installateur een hoop werk en geld, vooral op het maken van onnodige offertes voor mensen die ‘alleen maar een prijsje willen horen’.

Openheid

CompareMySolar toont direct in de vergelijking de installateursnamen, contactgegevens en lokatie. Wij zijn een groot voorstander van openbare en gratis informatie op internet en zullen deze gegevens nooit afschermen voor klanten. CompareMySolar loopt hierdoor de kans dat een deel van de geïnteresseerde bezoekers rechtstreeks contact opneemt met de installateur, maar vindt de openheid belangrijker dan net wat extra verdienen met een slechtere dienst.

 

Voordelen van een offerte via CompareMySolar

Als je een offerte via CompareMySolar bij één tot drie installateurs aanvraagt krijg je een gratis telefoongesprek van zo’n 5 – 10 minuten met Stefan of Gertjan, die allebei al twee jaar tot over hun oren in de zonnepanelen zitten. Er wordt gekeken naar de geschiktheid van het dak, schaduw, obstakels en er wordt advies gegeven over de keuze van systemen en installateurs. We proberen vaak een vergelijking op te stellen van een lokale installateur en een regionale scherpe prijs, met een goede uitleg over de kwaliteit van de materialen. Hierdoor is het aan de klant om te bepalen waar hij/zij voor wil gaan.

 

Wie zijn wij?

Stefan Ruiter - Managing Director NL/BE LinkedIn profile Stefan Ruiter

Picture Stefan Ruiter

Gemotiveerd en creatief internationaal georiënteerd persoon die sterk gelooft in duurzaamheid en hernieuwbare energie. Heeft sinds 2008 gewerkt bij de JoHo company, een platform voor internationale samenwerking en educatie. Heeft een Bachelor-diploma Industrieel Ontwerpen behaald aan de Universiteit Twente. Heeft de eindopdracht uitgevoerd bij een Cambodjaans zonne-energiebedrijf over het gebruik van zonne-energie bij de plattelandsbevolking en heeft een verpakking ontworpen voor een lamp op zonne-energie. Als freelancer heeft hij gewerkt op gebied van grafische vormgeving en webontwikkeling. Als technische freelancer heeft hij gewerkt voor een nationale evenementenorganisator.

 

Gertjan van der Goot - Managing Director UK LinkedIn profile Gertjan van der Goot

Picture Gertjan van der GootGedreven en analytische ondernemer met een sterke motivatie om de markt voor duurzame energie begrijpelijk en toegankelijk te maken voor iedereen. Werkte bij de Monitor Group als strategie-consultant in London sinds  2007. Teamwerk in diverse projecten waarbij bedrijfskundige ervaring is opgedaan in meerdere industrieën. Specifieke ervaring binnen de landen van de Europese markt . Heeft een master-studie Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente. Heeft eerder een bedrijf opgericht voor het maken van websites voor het MKB met een focus op ontwerp / coderen.

 

Vacatures

CompareMySolar Ltd. is een jonge internet startup die sinds November 2010 bezig is de zonne-energiemarkt te verbeteren. Het bedrijf is volledig eigendom van en gefinancierd door de twee oprichters. We zijn actief bezig om uit te breiden naar andere Europese landen en zijn dus ook op zoek naar personen die de kans willen aanpakken om CompareMySolar naar hun eigen land uit te breiden volgens ons bewezen business-model. De persoon moet zowel zakelijk als communicatief sterk zijn en moet ook een sterke affiniteit met zonne-energie hebben. Geïnteresseerden mogen contact opnemen met: info@comparemysolar.nl