Call me back

030 20 80 549‬

Close
Bel mij terug

Bel mij terug

Vergelijk Rendement Zonnepanelen – Tot 10% rendement per jaar.

Voer je adres in het oranje vak hieronder in en selecteer je eigen dak op de Google Maps kaart. We berekenen de zonnepotentie van je dak en geven je daarna een vergelijking van zonnepanelen en installateurs. Alles gebaseerd op je eigen dak.

Hoe krijg ik tot 10% rendement met zonnepanelen?

Stel je voor dat je een huis in Utrecht hebt met een dak op het zuiden (optimaal), een goede hellingshoek (40 graden) en geen schaduw van bomen etc. Dit geeft je een zonnepotentie van 100%:

  • Een groot (5.0 kWp) zonnepaneel systeem zal ongeveer 4.650 kWh aan groene stroom per jaar genereren.
  • Bij een elektriciteits–prijs van 23 cent per kWh verdien je hiermee in jaar één € 1.045. Wanneer de elektriciteits–prijs met 5% per jaar toeneemt is dit in jaar 10 gegroeit tot € 1.600
  • De terugverdientijd voor zonnepanelen ligt hiermee tussen de 10 en 12 jaar, terwijl zonnepanelen een bewezen levensduur van meer dan 25 jaar hebben.
  • Naast het genereren van groene energie geven zonnepanelen du seen financiëël rendement tot wel 10%, en zijn ze een prima alternatief voor reguliere beleggingen

CompareMySolar laat je jouw eigen rendement op basis van actuele prijzen van zonnepanelen vergelijken. De vergelijking is uniek voor je eigen huis en gebruikt lokale installateurs. Wij maken zonnepanelen vergelijken simpel en snel, dus vul nu je adres in!

Calculator Zonnepanelen - Offerte Zonnepanelen - Bespaar op Zonnepanelen

CompareMySolar - Selecteer je eigen dak en zie je zonnepotentie

Bespaar op Zonnepanelen met CompareMySolar.