Zonnepanelen en installateurs: Vind lokale installateur > Zonnestroom Collectief

Zonnestroom Collectief

Zonnestroom Collectief - solar panel installer in Almere
Monitorweg 1
1322 BJ, Almere


Werkervaring


Klantervaring
0 0

Werkgebied

Vrijblijvende offerte

Of bel ons: 020 30 80 186

Ik ga akkoord met de alg. voorwaarden en privacy

Beste prijs zonnepanelen van Zonnestroom Collectief incl. btw & installatie

2 kWp / ± 5 panelen (Vergelijk)

Merk Totaal-prijs Systeem grootte #, Wp, efficiency

3 kWp / ± 8 panelen (Vergelijk)

Merk Totaal-prijs Systeem grootte #, Wp, efficiency
€ 3.090
3.1 kWp
7 x 445 Wp (23%)

4 kWp / ± 10 panelen (Vergelijk)

Merk Totaal-prijs Systeem grootte #, Wp, efficiency
€ 3.470
4.0 kWp
9 x 445 Wp (23%)

Bedrijfsinformatie

Zonnestroom Collectief staat voor hoogwaardige zonnestroomoplossingen voor particulieren en zakelijke klanten. Met onze jarenlange ervaring zijn we een betrouwbare partner die kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft staan. Onze systemen zijn gericht op duurzaamheid, efficiëntie en betrouwbaarheid, en worden geïnstalleerd volgens de hoogste normen in de industrie.

Diensten

Naast het leveren en installeren van zonnestroomsystemen biedt Zonnestroom Collectief een uitgebreid scala aan aanvullende services. Onze monitoring op afstand stelt klanten in staat om hun systeem te bewaken en te optimaliseren voor maximale prestaties. We bieden ook batterij-oplossingen en hybride systemen aan voor energieopslag en verhoogde zelfvoorziening. Onze eigen serviceafdeling staat garant voor een snelle en effectieve reactie op eventuele vragen of problemen, met een responstijd van maximaal 5 werkdagen.

Garantie

Bij Zonnestroom Collectief streven we naar langdurige klanttevredenheid. Daarom bieden we uitgebreide garanties op onze producten en installaties. We bieden 25 jaar garantie op micro-omvormers, 10 jaar op serie-omvormers en maar liefst 25 jaar op alle volledige montagematerialen. Daarnaast krijgt u 5 jaar garantie op de installatie zelf. Dit geeft u de gemoedsrust dat uw investering beschermd is en dat we achter onze producten en diensten staan. Uiteraard waarborgen wij als moederbedrijf alle garanatie zelf op lange termijn. Met onze jarenlange financielë gezondheid kijken we er naar uit om met onze klanten een samenwerking te starten.

Merken zonnepanelen

Aiko

Omvormers

Enphase Growatt SAJ ABB

Keurmerken

TüV ISO 9001 ISO 14001 NEN 3140 InstallQ

Klantervaringen over Zonnestroom Collectief (0 / 5)

(Gebaseerd op 0 reviews)

Wacht op eerste feedback