Call me back

030 20 80 549‬

Close
Bel mij terug

Bel mij terug

Vergelijk zonnepanelen

Selecteer je dak en vergelijk zelf zonnepanelen

Lokaal: Zoek installateur

Selecteer je provincie en vergelijk installateurs

Snel: Gratis 3 offertes

CompareMySolar stelt je top 3 offertes samen

Beste Zonnepanelen voor je Huis – Vergelijk Online!

Voer je adres in het oranje vak hieronder in en selecteer je eigen dak op de Google Maps kaart. We berekenen de zonnepotentie van je dak en geven je daarna een vergelijking van zonnepanelen en installateurs. Alles gebaseerd op je eigen dak.

Wat zijn de Beste Zonnepanelen?

  • Zonnepanelen van een groot en stabiel bedrijf met een betrouwbare garantie, hoge elektriciteits-output en laagste prijs zijn de optimale panelen voor je huis (zie ook onze blog post: top 10 fabrikanten zonnepanelen wereldwijd)
  • Hoog efficiënte panelen (16–20%) genereren meer elektriciteit per vierkante meter, maar hun prijs neemt vaak sneller toe dan de output. Hoog efficiënte panelen zijn alleen aan te raden wanneer je op een klein dak de output wilt maximaliseren
  • Normaal efficiënte panelen (16–20%) zijn vaak een betere keuze. Deze panelen hebben een goede prijs / output verhouding, maar het is zaak om goed te kijken naar garantievoorwaarden (bijvoorbeeld 80% output gegarandeerd na 25 jaar)
  • Zonnepaneelgarantie is alleen nuttig als het gebruikt kan worden over 25 jaar. Wij adviseren om te zoeken naar grote en stabiele fabrikanten (bijv. Sharp, Yingli, Suntech, SunPower) die naar verwachting nog bestaan in 2035

CompareMySolar helpt om jouw ’Beste’ zonnepanelen te vinden middels filters op efficiëntie, prijs, output en merk. Wij maken zonnepanelen vergelijken simpel en snel, dus vul nu je adres in!

Hoeveel Zonnepanelen - Zonnepanelen Kopen - Lokale Zonnepanelen - Zonnepanelen Prijs

CompareMySolar - Selecteer je eigen dak en zie je zonnepotentie

Vergelijk Zonnepanelen met CompareMySolar – online, simpel en snel.