Call me back

030 20 80 549‬

Close
Bel mij terug

Bel mij terug

Vergelijk Prijzen Zonnepanelen – Bespaar €1.000 per jaar in 5 minuten.

Voer je adres in het oranje vak hieronder in en selecteer je eigen dak op de Google Maps kaart. We berekenen de zonnepotentie van je dak en geven je daarna een vergelijking van zonnepanelen en installateurs. Alles gebaseerd op je eigen dak.

Hoe kan ik €1.000 per jaar besparen met zonnepanelen?

Stel je voor dat je een huis in Utrecht hebt met een dak op het zuiden (optimaal), een goede hellingshoek (40 graden) en geen schaduw van bomen etc. Dit geeft je een zonnepotentie van 100%:

  • Een groot (5.0 kWp) zonnepaneel systeem zal ongeveer 4.650 kWh aan groene stroom per jaar genereren.
  • Bij een electriciteits-prijs van 23 cent per kWh bespaar je hiermee in jaar één € 1.045. Wanneer de electriciteits-prijs met 5% per jaar toeneemt is dit in jaar 10 gegroeid tot € 1.600.
  • De terugverdientijd voor zonnepanelen ligt hiermee tussen de 8 en 10 jaar, terwijl zonnepanelen een bewezen levensduur van meer dan 25 jaar hebben.
  • Naast het genereren van groene energie geven zonnepanelen dus een financieel rendement tot wel 10%, en zijn ze een prima alternatief voor reguliere beleggingen.

CompareMySolar laat je meer dan 100 actuele prijzen van zonnepanelen vergelijken. De vergelijking is uniek voor je eigen huis en gebruikt lokale installateurs. Wij maken zonnepanelen vergelijken simpel en snel, dus vul nu je adres in!

Goedkope Zonnepanelen - Installatie Zonnepanelen - Leverancier Zonnepanelen

CompareMySolar - Selecteer je eigen dak en zie je zonnepotentie

Bespaar op Zonnepanelen met CompareMySolar.