Zonnepanelen en installateurs: Vind lokale installateur > Team solar zonnepanelen

Team solar zonnepanelen

Team solar zonnepanelen - solar panel installer in Almere
Katernstraat 31B
1321CN, Almere


Werkervaring


Klantervaring
0 0

Werkgebied

Vrijblijvende offerte

Of bel ons: 020 30 80 186

Ik ga akkoord met de alg. voorwaarden en privacy

Bedrijfsinformatie

Team Solar is een klein team gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen. Wij staan voor kwaliteit! Dat ziet u aan de keuze in producten die wij maken, de VCA certificering en natuurlijk de installatie zelf. Een installatie is pas compleet wanneer alles netjes en werkend wordt opgeleverd.

Diensten

De zonnepanelen liggen wel bovenop, maar de omvormer doet al het echte werk. Het kiezen van een omvormertechnologie is de belangrijkste beslissing bij de overstap naar zonne-energie. Team Solar kiest er daarom voor om te werken met Enphase. Enphase-micro-omvormers bieden de meest geavanceerde omvormertechnologie beschikbaar. Dit betekent hogere productie, betere betrouwbaarheid en ongeëvenaarde intelligentie. Niet allen zijn de Enphase-micro-omvormers zijn ontworpen voor het weerstaan van extreme weersomstandigheden, van zware sneeuw en vorst tot zinderende woestijnhitte. Ook worden de micro-omvormers een miljoen uren lang getest. Dat is meer dan 100 jaar! Uw micro-omvormers zouden weleens langer kunnen meegaan dan uw huis – of uzelf. Het is simpel, maar waar: hoe meer bewegende delen een systeem heeft, hoe vaker er iets kapot gaat. In een Enphase-systeem vinden alle handelingen plaats binnen in een kleine efficiënte doos, die onder elk paneel afzonderlijk wordt geplaatst. Stringomvormers daarentegen zijn complex, met veel afzonderlijke onderdelen die gemakkelijk kapot kunnen gaan, zoals ventilatoren. Als één klein onderdeel van een stringomvormer voor zonne-energie kapot gaat, kan dit een storing van het volledige systeem veroorzaken. De garantie van 20 jaar word dan ook zonder enige bezwaar gegeven. Team Solar werkt graag met kwalitatief goede producten!

Garantie

Op de installatie krijgt u garantie van twee jaar en op het systeem zelf 20 jaar. Dit betekend dat u in deze periode altijd contact met ons kunt opnemen indien u vragen of opmerkingen heeft. Wij nemen onze garantieperiode uiterst serieus en zullen er dan ook alles aan doen om u als tevreden klant achter te laten. Schroom dus niet om contact op te nemen!

Merken zonnepanelen

DMEGC

Omvormers

Enphase SolarEdge Goodwe Growatt Trannergy

Keurmerken

Geen keurmerken opgegeven

Klantervaringen over Team solar zonnepanelen (0 / 5)

(Gebaseerd op 0 reviews)

Wacht op eerste feedback