Zonnepanelen en installateurs: Vind lokale installateur > SamenStromen

SamenStromen

SamenStromen - solar panel installer in Amersfoort
Siliciumweg 3
3812 SV, Amersfoort


Werkervaring


Klantervaring
4 1

Werkgebied

Vrijblijvende offerte

Of bel ons: 020 30 80 186

Ik ga akkoord met de alg. voorwaarden en privacy

Beste prijs zonnepanelen van SamenStromen incl. btw & installatie

2 kWp / ± 5 panelen (Vergelijk)

Merk Totaal-prijs Systeem grootte #, Wp, efficiency
€ 2.710
2.1 kWp
5 x 410 Wp (21%)
€ 2.950
2.1 kWp
5 x 410 Wp (21%)
€ 3.320
2.0 kWp
5 x 400 Wp (20%)

3 kWp / ± 8 panelen (Vergelijk)

Merk Totaal-prijs Systeem grootte #, Wp, efficiency
€ 3.560
2.9 kWp
7 x 410 Wp (21%)
€ 3.760
3.2 kWp
7 x 450 Wp (21%)
€ 3.880
2.9 kWp
7 x 410 Wp (21%)

4 kWp / ± 10 panelen (Vergelijk)

Merk Totaal-prijs Systeem grootte #, Wp, efficiency
€ 4.420
4.1 kWp
9 x 450 Wp (21%)
€ 4.500
4.1 kWp
10 x 410 Wp (21%)
€ 4.900
4.1 kWp
10 x 410 Wp (21%)

Bedrijfsinformatie

SamenStromen zet samen met jou de stap naar een duurzame toekomst. Wij streven we ernaar de wereld een stuk(je) beter te maken. We leveren daarom niet alleen zonnepanelen, laadpalen, groepenkasten en thuisbatterijen, maar creëren een win-winsituatie voor iedereen die bij Samenstromen betrokken is: onze klanten, onze installatiebedrijven, onze leveranciers, onze medemens én de aarde. We trekken slim samen op. SamenStromen bundelt de kracht van een lokale installateur met de efficiency en schaalgrootte van een grote organisatie. We zijn een organisatie bestaande uit meerdere lokale installatiebedrijven die gespecialiseerd zijn in zonnepanelen, laadpalen, thuisbatterijen en groepenkasten. Vanuit ons centrale hoofdkantoor in Amersfoort organiseren we zaken als inkoop, finance, marketing en planning overkoepelend. De lokale installateur kan zich vervolgens volledig richten op zijn kerntaak: het adviseren over en monteren van onze producten. Het grote voordeel? De korte lijnen en persoonlijke benadering van een lokale installateur, en tegelijk hoge kwaliteit tegen een realistische prijs. We staan voor kwaliteit. SamenStromen werkt met erkende en gespecialiseerde installatiebedrijven die de klant voorzien in kundig advies. Ook ben je bij ons zeker van betrouwbare, gecertificeerde monteurs en een uitstekende service. We doen wat we zeggen! En onze producten? Ook daar staan we voor! We kiezen bij onze inkoop heel bewust voor hoogwaardige kwaliteitsproducten van zo mogelijk Europese leveranciers. Met uitstekende garanties. Wij gaan voor een goede omgang met elkaar en de wereld. Wij werken met leveranciers die mensenrechten en het milieu hoog in het vaandel hebben en actief aandacht besteden aan duurzaamheid. En natuurlijk doen we dat ook zelf door zo duurzaam mogelijk te ondernemen. Samen met onze klanten, medewerkers en leveranciers willen we zo stap voor stap de uitdagingen het hoofd bieden die de huidige tijd met zich meebrengt. Zo stromen we samen. Met onze klanten en onze installatiebedrijven. Samen staan we sterk.

Diensten

Zonnepanelen, laadpalen, groepenkasten en thuisbatterijen en een betere wereld.

Garantie

Onze panelen hebben minimaal 25 jaar productgarantie en 25 jaar vermogensgarantie. Onze omvormers (Enphase) hebben ook 25 jaar garantie. Wij geven 10 jaar montage garantie. Wij monteren alles volgens de NEN 1010 norm. Onze monteurs zijn gecertificeerd.

Merken zonnepanelen

REC Denim

Omvormers

Enphase SolarEdge Growatt

Keurmerken

TüV Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers InstallQ

Voorbeeld van installaties

Voorbeeld installaties van SamenStromen uit AmersfoortVoorbeeld installaties van SamenStromen uit AmersfoortVoorbeeld installaties van SamenStromen uit Amersfoort