Zonnepanelen en installateurs: Vind lokale installateur > Opgewekt BV

Opgewekt BV

Opgewekt BV - solar panel installer in Zoetermeer
Industrieweg 88
2712 LC, Zoetermeer


Werkervaring


Klantervaring
0 0

Werkgebied

Vrijblijvende offerte

Of bel ons: 020 30 80 186

Ik ga akkoord met de alg. voorwaarden en privacy

Beste prijs zonnepanelen van Opgewekt BV incl. btw & installatie

2 kWp / ± 5 panelen (Vergelijk)

Merk Totaal-prijs Systeem grootte #, Wp, efficiency

3 kWp / ± 8 panelen (Vergelijk)

Merk Totaal-prijs Systeem grootte #, Wp, efficiency
€ 2.930
3.1 kWp
7 x 440 Wp (23%)
€ 3.080
3.2 kWp
7 x 455 Wp (23%)

4 kWp / ± 10 panelen (Vergelijk)

Merk Totaal-prijs Systeem grootte #, Wp, efficiency
€ 3.260
4.0 kWp
9 x 440 Wp (23%)
€ 3.480
4.1 kWp
9 x 455 Wp (23%)

Bedrijfsinformatie

OPGEWEKT in Zoetermeer is dé specialist op het gebied van zonne-energie. Bij OPGEWEKT staan uw belang en uw specifieke situatie centraal. Met onze persoonlijke aanpak en gedegen bouwkundige en elektrotechnische achtergrond zullen we u alle mogelijkheden en facetten van onze zonnesystemen uitleggen. Wij nemen de tijd om u zorgvuldig te adviseren bij uw keuze en we zorgen voor een vakkundige installatie. Elke zonnestroom installatie wordt van te voren exact geconfigureerd naar uw wensen en locatie, met als doel volledig te voldoen aan uw verwachtingen ten aanzien van de terugverdientijd en het rendement. Opgewekt adviseert en installeert niet alleen bij particulieren maar ook bij bedrijven, VVE's en bijvoorbeeld sportverenigingen.

Diensten

WAAROM OPGEWEKT? Aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonZeker. Opgewekt heeft het keurmerk Zonnekeur Persoonlijke aanpak en gedegen advies Maatwerk voor elke situatie Deskundigheid op zonne-energie maar ook ten aanzien van de onderliggende constructies Uitsluitend gebruik van zonnepanelen van kwaliteitsmerken die hun garantie waar maken Gecertificeerde installatie volgens NEN 1010 en nacontrole op het vermogen Een vast aanspreekpunt en showroom voor product presentatie en bezoeken Scherpe prijs Achteraf betalen tot €20.000,- Nooit 'meerwerk' kosten Lange garanties De prijzen zijn een indicatie en gebaseerd op een string omvormer. Ook de merken zijn maar een greep uit ons assortiment. Veel van onze klanten kiezen voor enphase micro-omvormers. Indien u in een ander merk zonnepaneel of omvormer geïnteresseerd bent laat dit ons dan weten en dan maken wij een offerte geheel op maat voor u. Wij komen graag bij u langs om u persoonlijk te adviseren en de situatie ter plekke te bekijken.

Garantie

10 jaar garantie op een goed werkend systeem

Merken zonnepanelen

Aiko Denim

Omvormers

SMA Fronius Enphase Goodwe Growatt

Keurmerken

Zonnekeur SEI Erkend Installateur (PV) SolarEdge Certified Installer LG PRO Partner Stichting Garantiefonds Zon Zeker

Voorbeeld van installaties

Voorbeeld installaties van Opgewekt BV uit ZoetermeerVoorbeeld installaties van Opgewekt BV uit ZoetermeerVoorbeeld installaties van Opgewekt BV uit Zoetermeer

Klantervaringen over Opgewekt BV (0 / 5)

(Gebaseerd op 0 reviews)

Wacht op eerste feedback