Zonnepanelen en installateurs: Vind lokale installateur > Groenere Woning

Groenere Woning

Groenere Woning - solar panel installer in Almelo
Parmentierweg 6
7602 PW, Almelo


Werkervaring


Klantervaring
0 0

Werkgebied

Vrijblijvende offerte

Of bel ons: 020 30 80 186

Ik ga akkoord met de alg. voorwaarden en privacy

Beste prijs zonnepanelen van Groenere Woning incl. btw & installatie

2 kWp / ± 5 panelen (Vergelijk)

Merk Totaal-prijs Systeem grootte #, Wp, efficiency
€ 2.260
2.2 kWp
5 x 430 Wp (22%)
€ 2.280
2.2 kWp
5 x 435 Wp (22%)

3 kWp / ± 8 panelen (Vergelijk)

Merk Totaal-prijs Systeem grootte #, Wp, efficiency
€ 2.950
3.0 kWp
7 x 430 Wp (22%)
€ 2.980
3.0 kWp
7 x 435 Wp (22%)

4 kWp / ± 10 panelen (Vergelijk)

Merk Totaal-prijs Systeem grootte #, Wp, efficiency
€ 3.420
3.9 kWp
9 x 430 Wp (22%)
€ 3.460
3.9 kWp
9 x 435 Wp (22%)

Bedrijfsinformatie

Onze belofte aan u Bij Groenere Woning richten we ons op zowel volledige gasvrije oplossingen als aanzienlijke energiebesparingen met behulp van airconditioning of zonnepanelen. We zijn experts in het verduurzamen van uw woning en werken hierbij nauw samen met u om de beste resultaten te bereiken. Vanaf de oriëntatiefase, met deskundig advies, tot aan de daadwerkelijke installatie van uw verduurzamingsproject, staan wij aan uw zijde. Na de installatie laten we u niet aan uw lot over; ook voor onderhoud en nazorg van uw duurzame installaties kunt u op onze professionele ondersteuning rekenen.

Diensten

De juiste investering verdient zichzelf terug Zonnepanelen, warmtepompen en airco's zijn populaire investeringen voor huiseigenaren die hun energierekening willen verlagen en hun ecologische voetafdruk willen verkleinen. Zonnepanelen hebben een gemiddelde terugverdientijd van 6 tot 10 jaar en leveren na deze periode pure winst op. Warmtepompen kennen een terugverdientijd van 10 tot 20 jaar, afhankelijk van het type systeem en de specifieke situatie van de woning. Airco's bieden meer comfort tijdens hete zomers en hebben een terugverdientijd van 5 tot 10 jaar, afhankelijk van het type systeem, gebruik en energieprijzen. Het kiezen van de juiste investering hangt af van je specifieke behoeften en situatie. Een goed doordachte investering in zonnepanelen, warmtepompen of airco's kan zichzelf terugverdienen door lagere energierekeningen en een positieve impact op het milieu. Om de beste keuze voor jouw situatie te maken, is het raadzaam een energieadviseur te raadplegen die je woning kan beoordelen en de meest geschikte oplossingen kan identificeren. Zo ben je verzekerd van een investering die niet alleen goed is voor het milieu, maar zich op termijn ook terugverdient.

Garantie

Samen voor een groenerewoning Onze missie Is om woningen duurzamer te maken met behulp van innovatieve verduurzamingsoplossingen. Bij Groenere Woning geloven we in de kracht van hernieuwbare energiebronnen en energiebesparing om ons te helpen onze doelen te bereiken. Onze visie Is om een leidende rol te spelen in de transitie naar een duurzamere wereld en onze klanten te helpen bij het verminderen van hun ecologische voetafdruk en het verlagen van hun energiekosten. Bij Groenere Woning staan we voor transparantie, kwaliteit en klantgerichtheid. Wij werken tegen eerlijke en betaalbare prijzen. Wij bieden altijd gratis en vrijblijvend advies. Wij bieden oplossingen op maat aan. Wij bieden altijd snelle service.

Merken zonnepanelen

Jinko Solar

Omvormers

Enphase SolarEdge Sofar

Keurmerken

TüV

Voorbeeld van installaties

Voorbeeld installaties van Groenere Woning uit Almelo

Klantervaringen over Groenere Woning (0 / 5)

(Gebaseerd op 0 reviews)

Wacht op eerste feedback